Om Skønheden Aphrodite

Mit navn er Laila Hallengreen og jeg er uddannet fra den Internationale Cidesco kosmetologskole i København. Uddannelsestedet, hvor man ikke kommer igennem nåleøjet, hvis ikke man kan sine ting. Man bliver bedømt af tre censorer, en af dem er fra udlandet, idet uddannelsen er international.

Jeg åbnede ‘Skønheden Aphrodite’ den 18 november 2010 efter flere års erfaring i anden klinik. Navnet er valgt udfra skønhed og kærlighed, og ikke langt fra at det blev skønheden Aphrodite, idet hun er gudinde inden for kærlighed og skønhed. At det er stavet med “ph” betyder at mine to børn er kommet med i navnet.

Klinikken er ikke kun en hudplejeklinik for kvinder, med også for mænd. Hudpleje er en vigtig del af den personlige pleje – også for stadigt flere mænd. Hvis du er en af de mænd der er bevidst om og bruger tid, penge og energi på at være nybarberet, velklippet og pæn i tøjet, kan du få glæde af et besøg her i klinikken.

Jeg tilbyder tilpasset behandling, inspiration og information målrettet dit behov. Personlige behov kræver personlig vejledning. De fleste af os har behov for at pleje vores ansigtshud for at modvirke slitage fra eksempelvis solbadning og andre miljøpåvirkninger. Hos Skønheden Aphrodite kan du få hjælp til at udforme et personligt hudplejeprogram. Book din tid lige her.

Der tilbydes en lang række forskellige behandlinger inden for hudpleje, og jeg taler om hvad der er den bedst egnede behandling til netop din hud. Hos Skønheden Aphrodite behandles I ud fra et helhedsperspektiv, og jeg er stolt over at kunne tilbyde velrenommerede hudplejebehandlinger og råd.

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at skrive til mig på mail@aphrodite-slagelse.dk.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig og få nyheder og tilbud direkte i din indbakke!