Specielle ansigtsbehandlinger

V CARBON PEELING
Forkæl dig selv med ny hud med V Carbon System. En unik behandling, fyldt med delikate naturlige frugtsyrer, antioxidanter som sort ingefær, lakrids ekstrakt og aktiveret carbon giver en detox og dybderensende effekt samt stimulerer hudens naturlig regenerering.
– Detoxer
– Mindsker linjer og rynker
– Mindsker forstørrede porer
– mindsker ar, solskader og pigment forandringer
– øjebliklig opstramning af huden
– Huden fremstår frisk og med en smuk og klar glød.

TILLÆG for dybderens, bookes i tillægsbehandling.

MADONNAS HEMMELIGHED – INTRACEUTICAL LIFT BEHANDLING
Behandlingen blev kendt da Madonna fortalte, hvad der var årsag til hendes smukke og ungdommelige hud. I talkshows som Oprah og nyhedsudsendelser som CNN og FOX News prøvede værterne behandlingen, og nu står alle Hollywoodstjerner i kø til Intraceuticals behandling.

Allerede efter en behandling, vil du se synligt resultat, og din hud vil føles blød, frisk, glat, og fuld af fugt samt de fine linjer er formindsket.

Madonna-behandling. (Hos  Skønheden Aphrodite bruges kun den ægte intraceutical serum og maskine). Huden bliver grundigt forbehandlet. Vi renser huden, og peeler Dernæst behandles med intraceuticals serum, der indsluses dybt i huden ved hjælp af oxygen. og afslutter med de orginale serum og creamer. For at sikrer dig et 30% forøget behandlings resultat i det hudens døde hudceller fjernes og microcirkulationen aktiveres anbefaler vi FRUGTSYRE som peeler dybere.

SILKPEEL DIAMANTSLIBNING
Så dejlig, at man ikke tror det. Huden føles lækker, let og frisk, og genvinder sin glød igen. Effektiv slibning af hudens overflade med diamanter, renser og peeler huden samt indsluser virkestof efter hudtype og behov. Især velegnet til akne, dybe porer, tør hud og solskadet hud, eller hvis du bare ikke er så god til at få peelet huden derhjemme. Behandling: Rens af huden, peeling, diamantslibning, dybderens, diamantslibning, maske, afslut med øjen- og dagcreme.

LUXUS MADONNA INKL. SILKPEEL (diamant slibning), 75 min.
Det bedste af det bedste. Silkpeel behandling peeler og behandler huden og madonnabehandlingen beriger med den ægte intraceuticals serum huden med masser af fugt.

SKINPEN (til rynker, acne ar, strækmærker) ( PRØV DEN OG DU VIL BLIVE OVERRASKET.)
SkinPen er en ny banebrydende behandling, hvor man med en elektronisk pen bryder huden lodret med ultratynde nåle. Dette forgår med over tusinde huller i sekundet, og er meget mere effektivt og smertefrit end tidligere behandlinger med Dermaroller. SkinPen stimulere vævsopbygningen og er ideel til optagelse af virkestoffer og dannelsen af elastin og collagen i huden. BEHANDLINGEN er incl. dybderens og maske…

Super effektivt at kombinere med madonna-behandlingen for optimalt resultat af fugtbalancen og opstramning af huden.

For bedste resultat, anbefales det at køre 4-6 behandlinger gerne med 1 mdr. imellem. eller prøv den og tag 2 uger i mellen til at starte på og trap op til 4 uger.