IS CLINICAL ansigtsbehandlinger

FIRE AND ICE (Red carpet treatment)
Denne intensive kliniske ansigtsbehandling er designet til hurtigt og sikkert at genopfriske hudens overflade samt at tilføre nærende ingredienser der penetrerer ned gennem hudens overflade. På den måde reduceres fine linjer og rynker, huden udglattes og blødgøres, og cellefornyelsen fremmes. Behandlingen er uden dybderens men kan tilkøbes.

IS CLINICAL REFRESHER
FUGT FUGT FUGT. Refresher behandlingen er en behandling til at vedligeholdelse en sund og fugtet hud hele året, med en hurtig og effektiv behandling som denne. Du kan med fordel tage den som en “frokostpause”-behandling eller ” Gå- hjem-på- behandling.” Der er ikke dybderens eller ansigtsmassage i behandlingen men dette kan tilkøbes hvis det ønskes. RENS & EFFEKTIV FUGT MASKE-og  afsluttes med sera og cream.

IS CLINICAL FOAMING ENZYME FACIAL
Denne behandling giver en let, men dog meget effektiv eksfoliering ved brug af aktive skum enzymer fra bl.a. papaya og ananas, og efterlader huden med en smuk og sund glød, derefter masser af fugt på huden…incl. dybderens.. Der kan tilkøbes ansigtsmassage til behandlingen.

IS CLINICAL EYE BRIGHT
Eye bright behandling fra Is Clinical er en luksuriøs øjne behandling, der er målrettet til den sarte hus omkring øjnene, de udvalgte produkter medvirker til at reducere poser og mørkerander, øger mikrocirkulationen, giver maksimal fugt, beroliger, lindre og opstrammer.