IS CLINICAL

Fire and ice. ( Red carpet treatment) 600 kr.
Denne intensive kliniske ansigtsbehandling er designet til hurtigt og sikkert at genopfriske hudens overflade samt at tilføre nærende ingredienser der penetrerer ned gennem hudens overflade. På den måde reduceres fine linjer og rynker, huden udglattes og blødgøres, og cellefornyelsen fremmes. Behandlingen er uden dybderens men kan tilkøbes. 140.- og uden massage

IS CLINICAL REFRESHER 400 kr.
FUGT FUGT FUGT. Refresher behandlingen er en behandling til at veligeholde en sund og fugtet hud hele året, med en hurtig og effektiv behandling som denne. Du kan med fordel tage den som en “frokostpause”-behandling eller ” Gå- hjem-på- behandling.” Der er ikke dybderens eller ansigtsmassage i behandlingen men dette kan tilkøbes hvis det ønskes. RENS EFFEKTIV FUGT MASKE-og en masse lækre efterbehandlings serumer og cream.

IS CLINICAL FOAMING ENZYME FACIAL 600 kr.
Denne behandling giver en let, men dog meget effektiv eksfoliering ved brug af aktive skum enzymer fra bl.a. papaya og ananas, og efterlader huden med en smuk og sund glød, derefter masser af fugt på huden…incl. dybderens.. Der kan tilkøbes ansigtsmassage til behandlingen.

IS CLINICAL Exfoliating clear skin facial  600 kr.
En behandling designet til nænsom at eksfolier med en blødgørende og helende virkning til fedtet, tilstoppet, akne-plaget og ellers andre former for problematisk hud, vi skal igennem 2 forskellige masker og en dybderens hvor på vi afslutter med dybdegående serum og creme.