Bryn og vipper

VOKS BRYN 120 kr.
Voks med strips.

RET BRYN MED PINCET 130 kr.

Farve bryn incl. voks bryn 250 kr.

FARVE AF BRYN 130 kr.

FARVE AF VIPPER 150 kr.

FARVNING AF VIPPER OG BRYN INCL. RET BRYN 250 kr.

Farve af bryn med spec. allergi venligt farve baseret på planteekstrakter 140 kr.
Verdens nyhed. Vippe/ bryn farve baseret på planteekstrakter, til den med sarte øjne og hud er allergi venligt.

Farve af vipper og bryn med spec. allergivenlig farve (plante ekstrakter) 290 kr.
Verdens nyhed. bryn og vippe farve uden allergi fremkaldene stoffer, basseret på planteekstrakter, så lider du af sarte øjne, så er løsningen her..Personligt er jeg så lykkelig for det, da jeg har udviklet allergi over for ppd som er farve stof som er i alm. hårfarve bryn og vippefarve..jeg har ikke i mange år kunne farve bryn og vipper, men jeg har selv testet det og Hurra jeg slog ikke ud eller hævet op.

Farve vipper med spec. farve med plante ekstrakt allergi venlig 190 kr.
NYT en verdens nyhed..og jeg er så lykkelig. Dette er farven til sensitiv øjen og hud. jeg tåler ikke selv alm. bryn og vippe farve er meget allergisk over for det, men jeg var den helt rigtige at teste dette produkt på og jeg kan ikke få armene ned, jeg kan nu selv få farvet vipper og bryn igen

Lash Lift (vippebuk) 400 kr.
Få et rigtig flot buk på dine vipper holder 5-7 uger. Kan virkelig anbefale at få farvet vipperne samtidig.(BOOKES som tillæg behandling)

HUSK alt hvad du gør ved vipperne  24 efter behandlingen er udført vil påvirke det endelig resultat.  Der må ikke komme vand til og bruges make-up, du får udleveret en lille børste som er rigtig vigtig at du bruger.