Almindelige ansigtsbehandlinger

Classic ansigtsbehandling – 600 kr.
Til dig der kan sætte en time af til dig selv. Rens, peeling, dybderens, ansigtsmassage og maske.

DEN HYGGELIGE – 670 kr.
Her er ansigtsbehandlingen til den, der bare trænger til ren forkælelse i en travl hverdag.
Her bruges eller Murad produkter der er nøje udvalgt til din hudtype. Hvad den er i dag, er sikkert ikke det samme som for en måned siden eller om en måned. Afrens peeling eventuel med damp, dybderens, farve vipper og bryn, lækker afslappende ansigtsmassage samt øjen- og ansigtsmaske speciel til din hud. Behandling afsluttes med øjenserum og dagcreme. Tillæg ved voks overlæbe eller hage 60.- pr del.

DYBDERENS 430 kr.
Rens af hud, frugtsyre, grundig dybderens, maske efter hudtype, afslut med øjen- og dagcreme. Ønsker du lidt mere luksus i din dybderens så er det EXFOLIATING CLEAR SKIN FRA IS CLINICAL (500)

Quick behandling 340 kr.
En lille smagsprøve på en afslappenden ansigtsbehandlin. Rens- Peeling -og en maske afsluttende med tilpassede creamer. Bemært behandlingen er uden dybderens og ansigtsmassage.

TEENAGEBEHANDLING 400 kr. (Unge til og med 18 år)
Vi produkter efter din hudtype og hudens behov. Behandling, rens, frugtsyre, eventuelt damp af huden grundlig dybderens, maske, afslut med dagcreme.  BRMÆRK at behandlingen nu er med frugtsyre da det har en virkelig god virkning på huden